Valentines!

Happy valentines loves!

Alltså denna ambivalens mellan att tycka det är världens bästa och finaste högtid och att tycka den är töntig! Men har iallafall gett bort mitt första alla hjärtans dag kort i livet samt varit på bio och skall äta hasselbackspotatis snart. Så verkar fira:)

Icke att förglömma att vi igår hade Bloody Valentines fest på Kotton Kandi Klub! Väldigt bra fest med grymma uppträdanden av vår favvis Elegy Ellem och finfina CoCo DeliSh. On Stage var fabulöst överdekorerat med hjärtformade ballonger, godis, paljetter, nerblodade mjukisdjur och rosor! Some pics:

   
    
    
 
Ha en fortsatt fin alla hjärtans dag hur ni än firar eller inte firar den <3

One thought on “Valentines!

  1. hello there, Hey you should assist me to alter the elgg, societal torch motif to 1. 7 Make sure you allow learn which usually page with mod for you to change for making my own, personal structure with the active features You ought to develop your own ‘layouts’. Ex., in to binder ‘views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>