Lady Lovelylocks!

   
 
Finallyyyyyyy är jag långhårig igen! Längtan blev för stor och stark för att stå emot. Konstigt hur något som inte är en naturlig del av en kan göra att man känner sig mer som sig själv hehe.. Men nu gör jag det iaf, känner mig mer som mig själv. Skönt! Alice satte i håret såklart, hon är ju bäst bäst bäst så sök upp henne för guds skull!

Idag skall jag tillbaks till jobbet efter min arm-sjukskrivning, inte varit där på hur länge som helst nu ju! Först semester och sedan skada; lukrativa månader heeheehee… Tur att jsg inte är så big spender..

Nu kan det ta och bli sommar också så är jag faktiskt fullständigt nöjd med livet för tillfället:)

7 thoughts on “Lady Lovelylocks!

  1. vore underbart ha ett onanirum på martin shop så att candy kunde komma in och se på när jag onanerar , det är så sköönt visa upp mig naken, jag är exhibitionist o nudist o friluftsonanist. på sommaren.

  2. Jättefint! Vill också göra förlängning, blir det tjockare också? Har så tunt hår att jag inte ens vill ha det utsläppt :(
    Har Alice en hemsida?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>