Those mittens!

il_570xN.916434814_s2fh

 

Alltså dessa vantar…?! De gör det typ värt att det inte är vår ännu! Nu har jag dem inte så tycker våren kan komma men typ dör över hur snygga allt med dem är! Köp dem eller andra färgvarianter av dem av Asfaltsflickan designs på Etsy HÄR. De kostar 480:- och är ju värda varenda öre men eftersom jag har en tendens att tappa en vante här och där skulle de bli en för dyr investering för mig. Men iiiiih!

Okej i övrigt vill jag ha vår nu, vill inte ha supermassa kläder på mig längre.

One thought on “Those mittens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>