Blommor och bin

   
SNya bilder från Hanna Fredholm!  

Hehe oh imorse när jag inte riktigt sov och inte riktigt var vaken fick jag en så himla bra idé! Att man borde göra ett tv-program som är som det där wife swap eller vad det heter, där två mammor byter familj med varandra i en vecka eller så, MEN göra det som att man får prova på att vara olika djurarter istället! Tanken som helt naturligt slog mig var människa och bi, att en människa skulle få prova att vara bi och ett bi en människa i en vecka och efter det skulle man få bestämma om man ville fortsätta vara ett i eller gå tillbaka till att vara människa. Ja och så skulle andra djurarter vara inblandade sedan också då i andra program. Jag tyckte att tanken var helt storslagen men så började jag vakna mer och mer och insåg att det blir svårt men försökte ändå tänka runt det som att det KANSKE kan gå… Tills jag vaknade helt och insåg att nej, det blir nog rätt svårt det här. Men tycker fortfarande det vore en väldigt bra idé!

One thought on “Blommor och bin

  1. Haha! Hade lätt varit på om man inte behövde bo i ett terrarium med ormar eller spindlar etc….

    Tänkte på dig igår när jag gick på Molinsgatan, tydligen ska de spela in Tom of Finland där! Det var en massa lappar, om statister osv :D
    Missade NÄR dock.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>