Osmickrande bild

  
Foto: Patrik Petroff
Bild från mitt och Jennys / Swedish Sirens duonummer på Tip the Velvet senast. Alltså hihi kroppen på vissa stillbilder? Att skaka skaka skaka rumpan allt jag kan på scen är en stor glädje för mig men oh så kul det ser ut när man fryser ett ögonblick då den skakas runt^^ Inte så himla smickrande. Höll på att skratta ihjäl mig när jag insåg att det inte var en skugga på bilden som jag trodde, utan en bit rumpa som fladdrar för glatta livet:D Vältränad var ordet! Hehe nä, men en mjuk rumpa skakar bättre så jag är rätt glad ändå:)

8 thoughts on “Osmickrande bild

  1. Kul att se att du kommit igång med att posta inlägg igen :) O den där rumpbilden var ju rätt häftig, man ska väl inte spänna rumpan när man skakar den ändå :) Om det ska bli nån action på asset :P

    • Haha nä det är lite bättre art ha den löst hängande då:P
      Läs mitt senaste inlägg så ser du varför det inte varit så mycket det senaste. Skall försöka ignorera idioter och skriva mer igen, bara lite misspepp för tillfället:)

  2. Tillåt mig att småle… eller flabba. =oD
    Men men, kroppar är ju mjuka, och finns det nåt att skaka på så rör det sig ju. Sen får man väl bjuda på att bilder tagna i “rätt” ögonblick kan bli lite lustiga. Du är fin. ^^

  3. What i don’t understood is in truth how you are not actually a lot more neatly-liked than you might be now. You are very intelligent. You realize therefore significantly in the case of this subject, produced me individually consider it from numerous numerous angles. Its like men and women aren’t involved except it is one thing to do with Woman gaga! Your individual stuffs excellent. At all times handle it up!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>