8 mars!

  
Internationella kvinnodagen idag! Så sjukt viktig dag världen över. Är så tacksam över hur långt vi kommit i mångt och mycket men hisnar över hur långt vi har kvar, även där världen över.

Även om vi måste kämpa för alla så FUNKAR det inte att jämföra med länder som ligger långt efter i kvinnors rättigheter, vi kan vara tacksamma över att vi har det så mycket bättre här i Sverige men det ger ingen ursäkt till att det inte är tipp och topp och frid och fröjd här. Det GÖR det inte till att det är tipp och topp och frid och fröjd här.

Är så sjukt tacksam över att det finns ett feministiskt parti att rösta på här men dör över tanken på att det är så många som anser att det finns två extremistiska partier i Sverige; F! och SD. Feminism är ingen extremism, rasism däremot är det men det är ändå DET partiet som en fruktansvärt och förvånansvärt stor massa väljer att lägga sin röst på. Feminism ÄR humanism, så de som vill döpa om feminism till humanism kan ju släppa det där kanske och se det för vad det är. Det finns en anledning till att det hette feminism från början och till att det fortsätter heta det, men det ÄR likväl humanism. Just saying ang det där med extremism då.

One thought on “8 mars!

  1. De flesta som gillar F! är helt normala feminister, men om man får höra extrema åsikter från folk som jobbar inom F! och är väldigt öppna med att de röstar på F! så får man nog lätt intrycket av att de är extremister.

    Jag har bl a fått av en av dem som går under de kriterierna höra att de “beklagar sorgen” för att jag fött söner samt att spädbarn som fötts med snopp bör tvångskastreras innan de vuxit upp och hunnit “göra skada”. Som mamma till två söner som tror på människors godhet och samma förutsättningar för alla oavsett ursprung och kön får det mig att bli chockad och må fruktansvärt dåligt. Dessa rötägg förstör för alla andra feminister.

    Tänker inte hänga ut dessa verksamma inom F! här utan har lämnat klagomål privat. Det är personer jag känner och de har sagt det till MIG gällande mina söner (det första) och sedan det andra (för allas söner). De arbetar med partiet.

    Det är väldigt synd. Pga dessa politiker tänker jag aldrig rösta på F! och det kan du säkert förstå så länge de får arbeta kvar. Tycker F! bör slänga ut folk som uttrycker sådana åsikter och verkligen ta avstånd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>