Vegetariskt mattips!

  
Alltsååå måste tipsa om denna fantastiska vegetariska salami! Inte nog med att den är supergod och kommer i två smaker (paprika och chili samt peppar) (paprika och chili är min favorit), den är dessutom blomformad och billig! Ett paket kostar typ 13:- Vi har tömt Willys lager så vet att de stora Willys butikerna har den annars vet jag inte vart man hittar den. Rekommenderar den varmt iaf! Konsistensen är helt bra också, vilket är typ det viktigaste när det kommer till mat för min del hehe. Smaken är på andraplats men i detta fall skulle den kunna vara på förstaplats för den är så goood! Så köp köp och gör smörgås och pizza för glatta livet:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>