Saker jag inte visste att jag ville ha..

…men nu ser gravt fram emot att få hem… 

  
…är små kulor man lägger i vatten så de blir stora gelébollar (MÅSTE liksom känna hur de känns att hålla i) samt pormask och finnklämmare (SÅ spännande att se hur det ser ut!) Wish är nog den farligaste appen jag skaffat hehe… Gillar ju inte ens billiga saker av det faktumet att i slutändan så ÄR de inte billiga eftersom NÅGON måste betala priset, även om det nu inte är jag. Men här bara poff poff poff! Massa billiga spännande saker jag inte kan låta bli att klicka hem..

6 thoughts on “Saker jag inte visste att jag ville ha..

  1. Ebay är nog billigare, och pålitligare, köper väldigt ofta från ebay och där har man ju pengar tillbaka-garanti. Men måste säga att pormaskgrejen inte funkar för mig iaf :(

    • Pålitligare kanske men inte billigare:P
      Jaså? Jag har hört bra saker om sådana! Men får väl se hur det funkar för mig helt enkelt:)

  2. Akta dig för porklämmaren! sjukt beroendefrakallande, sen sitter man där och ser ut som ett methface…. Kläm kläm, bara liiiiite till.

  3. I actually stumbled across a similar concern while in the beginning I used to be seeking to exercise the reason points ended up having so long to be able to down load because of this services. I had developed the network tab exhibiting in the Microsoft windows Taskmgr as well as noticed that once i using tobacco from the programme, the community network was still being employed. With trial and error more I stumbled upon while I actually shut down often the PERSONAL COMPUTER and also rebooted the networking connection should still be being employed with that software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>