Go away 

  
Alltså.. Det här med creepy män. Vart börjar jag, vart slutar jag? Måste de vara sådana? MÅSTEde vara creepy??

Jag vill känna mig trygg. Det känns som en rimlig önskan.

Idag när jag gick hem från jobbet vid typ 22.30 (mm, slutar ju rätt sent) så var det en man som följde efter mig ända från hållplatsen till typ hemma, och då är det in på ett par vägar där ingen liksom går vid den tiden. Han hade luva på sig och när jag tittade bakåt tittade han snett ner och bort liksom. Kändes ju tryggt. Och jag är beväpnad till tänderna. Är så himla sugen i sådana situationer att bara stanna, se vad han gör, och om han gör något; använda mig av mina vapen. Men inget experiment ens logiska sida är så himla pepp på när man är ensam på en väg och det är mörkt ute. MEN BLIR SÅ TRÖTT!! Så trött på att JAG skall vara rädd, jag är ingen rädd person. Jag backar inte om det är ett kritiskt läge, jag är liksom inte den som INTE tar fighten (på gott och ont – men främst gott). Varit orädd hela livet och absolut satt mig i farliga situationer och utsatt mig själv för onödiga risker, men jag VILL kunna göra det. Jag vill inte att jävla män skall ha någon form av makt över mig. Men finner mig själv i fler och fler lägen då jag faktiskt är RÄDD. Fel, fel, fel! Så skall det inte vara. Punkt.

9 thoughts on “Go away 

  1. Usch! Här i Karlskrona hade en tjej blivit påhoppad av fyra killar som tafsade & kom med skamliga förslag. Så hemskt!
    Men snälla, ge tips på hur en tjej kan beväpna sig? Jag vet ingenting förutom nycklar..

    • Usch!!! Ja alltså tårgas och kniv? Och får man inte tag på tårgas så skaffa en liten hårspraysflaska! Och knivar finns ju överallt, mattknivar är en bra sak tycker jag!

  2. Laskigt :s Och liksom tror dem att man inte marker av nar nagon foljer efter en och ser sadar suspekt ut? Jag tanker ocksa sadar att ibland borde man bara stanna och se vad som hander. Ta knat i skrevet pa acklet. Blev folj av en kille i bil MITT PA DAGEN en gang. Blev sa sur att jag borjade svara hogt och da tror jag han fattade vinken och korde i vag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>