Irriterad baddräktsmodell

Janna_kollektion-9

Foto: Moa Pettersson

Baddräkt: Miss Janna

 

Oh lala, bild från baddräktsplåtningen med Miss Janna för ett par veckor sedan! Alltså Palmhuset  i Trädgårdsföreningen i Göteborg… Vad skulle man ta sig till utan det stället att tillgå när det skall vara utomhusplåtning i en stad som mestadels är kall och blåsig och regnig?

Sedan kan man också fråga sig hur man tar sig till med en blogg som:

1. Har en förkärlek för att ladda upp bilder LIGGANDES, som i inlägget nedan. Och att det då syns för mig först när jag sitter vid en dator. Att bilderna dessutom är olika stora? Förstår ingenting.

2. Tar bort arbetsfältet som brukar finnas där man kan göra vissa val så som att centrera en bild vilket jag hemskt gärna vill göra med bilden ovan. Är antagligen ett tillfälligt dataproblem bara. Men ändå. Kan heller inte göra länkar, därav inga länkar till fotograf eller designer.

Yes det där är I-landsproblem det vet jag. Just nu åker tusen tankar som är jobbigare runt i huvudet på mig, så känns bättre att fokusera på dessa nyss nämnda små problem istället!

 

Alltså jobb. Jag blir tokig! Säger bara det. Just nu.

Alltså ångest. Jag blir tokig! Säger bara det.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>