Burlesk.se

Untitled-1

Som jag tidigare nämnt så har ju jag blivit bloggare på Burlesk.se! Nu är mitt första blogginlägg uppe och du hittar det HÄR. Där kan du läsa om hur jag föll för burlesk och vad det är jag älskar med burlesk:)

Burlesk.se kör nu en nylansering och är the place to be för att hålla koll på vad som händer i burlesk-Sverige. Håller du själv på med burlesque, eller är du intresserad av burlesk så registrera dig på sidan och hitta liksinnade! Där finns forum och massa fakta – både för dig som är aktiv artist och för dig som är intresserad, samt för dig som är intresserad av att boka burlesk till ett event. Grym grej helt enkelt!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>