Thailand, here I cum!

Min resa in i Svensson-livet slutar inte vid att bo i hus, skaffat ett hus på landet och fått fast anställning i kommunen.. I am now going deeper in genom att fira jul med ett par veckors familjesemester with my love i THAILAND! 

Har aldrig varit i Thailand, trodde aldrig jag skulle åka till Thailand, har hånat ihjäl mig angående folk som firar jul i Thailand, tycker inte om thaimat samt så är jag livrädd för tsunamis. Men nu skall vi iallafall dit och jag ser sjukt mycket fram emot det:) Och jag hoppas att jag kan slappna av och inte vara livrädd hela tiden och inte våga vara vid havet. Vi skall faktiskt åka till en kust där det inte finns några tsunamis, men ändå.. Och jag vet att det finns en hel del ormar där, det vet jag. Skall bara toughen up så kommer det här gå alldeles tipptopp:) 

Längtar efter att kunna fly kylan i vinter, att sitta med en drink på stranden och bada i turkosa hav!

2 thoughts on “Thailand, here I cum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>