Here we go again… Festivalmode! (Återanvändning av rubrik från förra året dessutom:))

Yes detta är ju ett ämne som dyker upp i min blogg VARJE år vid denna tidpunkt… Due to Way Out West. Det handlar om de festivalmoderna. De som till mitt stora förtret klär sig i SNYGGA saker men gör det enkom för att det är festival. De som kollar in bloggar för att läsa om festivalmode (för varje år lär ju min komma högre upp i sökstatistiken där höhö), och skaffar sig en häääärlig fransad, virkad, stövlig, hattig och solglasonögig outfit efter tips om vart man kan hitta de bästa festivalkläderna… Och jag stör ihjäl mig. 

Och jag skrattar fortfarande ihjäl mig åt när Alice en sen kväll på spårvagnen var roligast i världen när hon gick fram till ett par festivalmoderna och sa att hon hade en modeblogg och frågade om hon fick ta bild på deras festivalmode och de posade glatt a la svensk bloggtjej (finns typiska poser för det yes). Moahahahaha!!! Så elakt men så snällt mot sin vän, mig, som fortfarande är så glad över det:)

Men nu är det så här… att… OMG OMG OMG!!!! I am going in to the snakepit! Jag skall GÅ på Way Out West! Fick en biljett och vem är väl jag att tacka nej till en så fin fest? Så I am going. Jag kommer vara era ögon på plats, jag kommer givetvis fota om jag ser något som bör visas upp. Jag är SÅ lockad att klä mig i festivalmode men det är ju ett skämt som räääätt uppenbart inte skulle gå fram. 

Någon som har något tips förresten? Jag kommer ju se SIA, vill också se Elliphant och Peaches (ja helst av allt på festivalen faktiskt) men de spelar ju UTANFÖR själva festivalen knäppt nog.. Annars är jag inte så insatt… Men vet alltså de stora så de behöver jag inte ha tips om, det är ifall de finns några “mindre” som jag antagligen har missat:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>