Pensionären strikes again!


Alltså jag är så himla pensionär ibland..

Idag hade vi musikquiz på jobbet (personalen alltså) och i ett moment var det låtar som spelades på finska och vi skulle gissa originaltiteln.. Låtarna var typ Suspicious Minds och Living in America. En låt kunde alla och jag blev väldigt glad när jag hörde den och tänkte att det var ju kul att DEN var med såhär bland den andra populärmusiken och signalerade glatt och stolt till mina lagkamrater att lita på mig, det här kan jag! Samtidigt som jag kände att den här kan nog inte alla minsann! Och skrev ner Pensionärsvisan med Thore Skogman. Alltså den som går “När man är en glad pensionär..”. Vid rättningen fick jag dock reda på att det rätta svaret var Like a virgin, med Madonna. Hahahaha!! Så himla stört och så himla märklig felgissning av mig^^ Har hållt på att skratta ihjäl mig flera gånger nu..

2 thoughts on “Pensionären strikes again!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>