Hello nurse!

Här är resultatet av min plåtning med TZR//Martin Niklasson för Sin & Virtue härom veckan! Eller well det skall väl bli en flyer för Sin & Virtue om jag inte minns helt fel:P Så heeelt resultatet är det inte mennn bildresultatet iaf:)

Alltså latex, så himla bra material det är! Har snart en latexplåtning igen, då bland annat för en outfit som jag är iiiiih så glad för att plåta i! Den är rosa och kan vara den sötaste latexoutfit I ever had laid my eyes on <3 Mer info om detta inom en snar framtid!

One thought on “Hello nurse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>