I’ll never look like Barbie – Barbie does bot have bruises.

Mennn alltså kolla denna söta lilla latexoutfit! Den kommer från Pandora Deluxe och fotograf var ju Belinda Bärtzner:)

Oh phiew idag har jag haft en sådan meltdown-dag! Helt stressad och haft tusen saker att göra. Inklusive saker där jag förväntas vara och se helt superglad ut :I Underbar mix. Och ni vet när man skall göra saker lite snabbt och så tar de istället tusen år så allt som skall göras tar helt jättemycket längre tid. Och jag har NARE. SÅ fult och så jobbigt! Har någon något superbra tips mot nare? (Alltså jag hatar det ordet också; nare, usch!) Har idomin på mig nu. Så fult! Så blir helt arg varje gång jag råkar se mig i spegeln. Underbart! Hehe underbar text till den får glada bilden här ovan också, den förtjänar något väldigt mycket gladare, men nu blev det så ändå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>