Stockholmsweekend!

Var i Stockholm i helgen och uppträdde på den här festen! Var mkt kul att ta en liten Stockholmstripp med my love:) Mindre kul att åka dit dock eftersom jag i fredags, när vi åkte, var såååå bakis!! 

I torsdags var jag nämligen på Dia Psalma, Asta Kask och DLK spelning med Linda-Sophie. Så grym spelning! Kortaste leopardklänningen var på, HB-dunken var framme och jag var 14 år igen och spenderande kvällen i moshpiten vid scenen. Fick typ kross-skador och hade såå ont i ryggen därpå att jag fick sitta helt framåtböjd hela bilresan till Stockholm hehe. Kräktes även hela förmiddagen och kunde inte äta något på jättelänge. Skall inte vara 14 mer på ett tag.. Men var väldigt kul iallafall! Älskar ju Asta Kask och Dia Psalma. Dia Psalma hade jag dessutom inte sett innan! Och de var ju mina stora idoler när jag  var liten tonåring. Var nääära en gång på Augustibuller för typ tio år sedan; hade både fotopass och presspass eftersom Jennyfer och jag då hade vårt fanzine Cherryfuck. På den tiden hade jag dessvärre också krampanfall och fick ett på festivalen och tiden då spelningen var fick jag spendera instängd på sjukhuset istället. Så hade lite att ta igen nu!

Mennnn åter till Stockholm:) På fredagen träffade vi Gosia och var ute och drack lite öl efter att ha ätit god indisk mat. På lördagen var festen men innan dess gick vi upp tidigt, intog frukostbuffé på hotellet och strosade sedan iväg och runt i Stockholm. Väldigt behagligt och trevligt:)


Sushi åt vi också!

Såg de här supersöta juldekorationerna på Milq:


Men eftersom vi skall fira julen i Thailand införskaffade vi inte något:)

Sedan gjorde vi oss i ordning och åkte till Slakthuset där festen hölls! Var en stor fest med maaassa folk och så grymma (och läskiga!) outfits. Här är vi backstage innan showdags:


Och idag åkte vi hem igen och ligger nu utslagna i soffan efter en bra helg. Tack för den här gången Stockholm!

One thought on “Stockholmsweekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>