Till föräldrar vars barn jag jobbar med

Behöver nog ta upp det här igen eftersom skolkatalogerna kommit ut, därmed även mitt namn och dess lätt-googlighet.

SÅ till alla föräldrar vars barn jg jobbar med:

Hej!

Jag är en bra person. Jag älskar att jobba med era barn (det gör jag verkligen, gillar mitt jobb väldigt mycket:)). Jag har många tankar och åsikter som jag skriver om här. Men jag skiljer på mitt privatliv och mitt jobbliv. Jag är öppen om vem jag är och vad jag står för. Jag brinner för genus och lika behandlande oavsett kön, ursprung, läggning, men diskuterar jag detta med eleverna gör jag givetvis detta på deras nivå. Kanske inte ens diskuterar (om det inte är det de vill) utan finns där bara och visar på alternativ; dels genom att själv vara lesbisk och svara på deras eventuella frågor om det, och dels genom att tänka på vad vi läser och målar och hur vi jobbar. I denna blogg skriver jag om det på ett annat sätt som de nog bör vänta några år med att läsa. 
Jag uppträder även med burlesque och fotar en del pinup, detta är helt frikopplat från min jobbdel givetvis och inget jag pratar eller vill prata med barnen om. Men skriver om här. 

Jag går ut, festar och är bakfull ibland, det skriver jag också om här ibland. 

Utöver att vara fröken är jag också människa, det skriver jag också om. 

Jag hoppas och tror att de föesta förstår att vi som jobbar i skolan också har ett liv utanför detta. Jag förstår att mitt kanske kan verka lite extra i ögonfallande, men tro mig när jag säger att mitt liv utanför skolan, har inget att göra med det jag gör I skolan!

Är det möjligt, lås era barns mobiler, ipads och datorer från att komma in på min blogg, den är helt enkelt inte för dem. Och har ni någon fråga om något så ta gärna upp det med mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>