Mitt hår, nu även förvaringsutrymme.

Hehe oh me alltså… Tidigare har mina bästa go to ställen att hitta något på när det varit borta, varit under Trulsa eller i kylskåpet; due to stor katt och en förvirrad jag. Nu kan jag tydligen lägga till mitt HÅR på denna lista. 

När vi i söndags skulle åka från Stockholm undrade jag vart mina lösögonfransar tagit vägen. Sedan satte jag upp håret i en truls och i denna truls har håret sedan suttit tills idag, torsdag. Idag skulle jag tvätta håret så släppte ut det och borstade ut det och vips! Efter en stund tittade mina lösögonfransar fram! Har du tappat bort något kan alltså mitt hår vara en lämplig plats att leta på:)

One thought on “Mitt hår, nu även förvaringsutrymme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>