Den ofrivilliga burleskartisten

Lordilord, jag har ju missat att säga att det nu finns ett bytt blogginlägg av mig uppe på burlesk.se! Denna gången handlar det om hur burlesken liksom jagar och fångar upp mig gång på gång även när jag själv lilsom inte vill.

Alltså jag har genomgått en sådan metamorfos, jag är själv väldigt förvirrad. Ni kan ju märka det på att jag bloggar mer sällan men jag märker det på väldigt många fler sätt. Jag uppträder mindre, jag fotar mindre, (JAG fotar mig SJÄLV mindre, får scrolla helt länge bland bilderna på mobilen för att hitta en selfie på mig:P). Och jag säger nej till saker jag innan skulle sagt ja till, för det känns för privat. Jag har gått utifrån och in, från offentligt till privat, i väldigt stor utsträckning. Vet inte riktigt när det hände, vet inte riktigt hur det hände. Men känner inte att en vändning tillbaka är på g. Jag fokuserar på andra saker, som känns så himla mycket viktigare och betydelsefullare. Som inte märks ännu. För andra. Men är viktiga för mig.

3 thoughts on “Den ofrivilliga burleskartisten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>