Soon soon sun!

Alltså jiiiiipie-kay-yay vad det här närmar sig med stormsteg!! Värme! Sol! 30 grader i havet! God billig öl! Billigt allt! Längtaaaaar! Till och med börjar smälta hur sjukt det är att JAG skall åka till Thailand:P

Vi kommer åka runt lite (kommer för övrigt vara 13 personer, 7 av dessa personer är mellan 3 månader och 13 år), men undvika områden tsunamis kan slå till på samt Bangkok. Iiiiihk vad skönt det skall bli! 

Det jag shoppat inför resan, förutom ekologisk solskyddsfaktor i olika styrkor, är en hatt och ett par sandaler:


Med dessa tu ting, min käresta och en bikini känns det som att jag klarar mig alldeles finfint!

4 thoughts on “Soon soon sun!

  1. Fan vad nice!! Hoppas ni får det bra där! Och kliv inte in i några främmande bilar! Som vi gjorde på Lanzarote när jag var 14….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>