Bloggpaus!

Ok darlinz!

Nu gör jag det för ett tag; låser bloggen. Inte för att jag jobbar där jag gör utan för att det helt enkelt är så mkt annat nu:) Så jag fokuserar på det (OBS! Inget negativt, jag mår bra och är lycklig, har bara mkt på g!) Och under tiden tänker jag att det är onödigt att ha bloggen öppen, och ja; DET är väl mkt pga jobbet. MEN följ mig gärna på instagram (heter kandivonkane där) för att se vad som händer och när jag börjar blogga igen. Jag har låst profil dock och tillåter bara de med öppen profil att följa mig (har du låst profil kan du såklart skriva ett mess där och förklara läget, så gör jag undantag:)). Bloglovin funkar såklart också om ni inte vill följa mig under tiden men ändå se när jag börjar skriva igen:)

See ya soon honeypies!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>