Unique Vintage – ny klänning!

FullSizeRender (13)

Det här finfina paketet fick jag från Unique Vintage! En butik som har massvis med snygga klänningar, kjolar, byxor, toppar och annat. Just mitt fantastiska paket innehöll den här klänningen:

FullSizeRender (16)

En röd klänning med bandana tryck, passar ju mig oerhört bra eftersom jag älskar bandanas och bär en typ dagligen ?

Kjolen är stor och vid och funkar finfint att ha en petticoat under om man vill ta lite extra mycket plats i samhället (vilket jag såklart vill, men föredrar ändå att bära klänningar och kjolar utan petticoats hehe).

Dragkedjan är framtill och halsringningen reglerar man med halterneckbandet som knyts i ringningen.

FullSizeRender (14)

Mycket smidigt!

En annan bra sak med denna klänning är att den har stora fickor som dessutom liksom smälter in i klänningen.

FullSizeRender (18)

Sådant gillar jag! Slipper man kånka med sig en väska också:)

Såhär ser klänningen ut bakifrån:

FullSizeRender (15)

Den är tillverkad i skönt tyg och sitter som ett smäck! Just min klänning hittar du här, och i en lite större variant här.

Unique Vintage har kläder både från andra märken såsom Hell Bunny och Banned, samt sitt eget märke. Kläderna i deras egna märke finns oftast både i de vanligaste storlekarna och i plus size, grym grej! Just nu har de en stor rea och dessutom får du 10% på din första order så jag kan rekommendera att gå in och shoppa loss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *