Att vara djurvän men inte vegetarian..

farmpig

Kanske går det att jämföra med den där tanken när man ligger och tittar på stjärnorna en stjärnklar natt och tankarna börjar gå in på hur stort universum är och vad som finns därute egentligen? Den tanken brukar följas av nej, nu får jag sluta tänka på det här annars blir jag galen. Att börja tänka på hur det ser ut för djuren i livsmedelsindustrin, i köttfabrikerna, när man kallar sig djurvän men äter kött eller inte kallar sig för djurvän men ja, iallafall äter kött, måste vara ungefär så.

En sak som jag tänker mycket på just nu är att jag förstår inte hur man kan påstå sig älska djur när man samtidigt äter dem?

Det är ju inte ens svårt att inte äta kött så hur kan man göra valet att äta det? När jag slutade äta kött som 13-åring, alltså för halva mitt liv sedan, var inte det vegetariska (utöver det uppenbara) utbudet asstort, men nu finns det ju vegetariska ersättningsprodukter till ALLT, och man kan beställa vegetarisk, god, mat typ överallt. Det är liksom ingen utmaning att äta vegetariskt. Oh det är så dumt bara, sluta äta kött för guds skull! Var inte så himla egoistiska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *