In a heartbeat!

Men oh, alltså den här fina lilla animerade filen med –praise god and haaaaallelujah!- gaytema! Se den, mucho söt!

Så sjukt att dagen ännu inte är här där en animerad långfilm som innehåller samkönad kärlek finns för barn, går på bio och är en kassasuccé bland andra kassasuccéer. Jag hoppas hårt att den dagen jag sätter egna barn till världen så måste man inte hålla på och glädja sig över att en liten animerad kortfilm har gone viral, utan att det då och då kommer en animerad storfilm med någon som blir kär i en av samma kön och att det inte är en BIG DEAL, utan bara helt naturligt, på samma sätt som det ÄR helt naturligt.

Just nu glädjer jag mig dock åt denna lilla kortfilm och hoppas på att den ses av a whole lotta kids, både för de som blir kära i samma kön, och för de som inte blir det.

Fram för gay Disney och Pixar! Jag vill se lesbiska sagoprinsessor nu damnit!

gay-walt-disney

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *