Dagens ilska: varför skall någon annan bry sig och lägga sig i?

2000px-Transgender_Pride_flag

Sverige har ju en tendens att slå sig på bröstet i så många frågor när det kommer till jämlikhet. Min dagens ilska handlar dock just om Sverige och detta rikes lagar. För att vara exakt så handlar den om det absurda i att det först år 2013 inte länge var en lag på att man som transperson för att få genomgå en könskorrigerande operation också var tvungen att sterilisera sig! Hur jävla absurt är inte det?! Snacka om att vilja utrota. Inte för att jämföra något med något annat men nu kom jag också på det absurda i att man som gravid erbjuds en undersökning för att se om barnet man bär på kanske eventuellt har downs syndrom och att man i sådana fall på dessa grunder erbjuds att abortera detta foster, bara apropå utrotning. Och apropå sjuka lagar att det var först 2005 det enligt lag räknades som våldtäkt och inte bara sexuellt utnyttjande om våldtäktsoffret var berusat?! Alltså jag dör så sjukt! Grattis Sverige, till dessa fina åsikter.

Men okej, nu var det transfrågan som jag i grunden är arg på, inte nog med att självmordsrisken för transpersoner är sjukt hög och att de i stor grad utsätts för diverse påhopp, det var alltså då även fram tills för endast fyra år sedan även krav på sterilisering för att få genomgå könskorrigerande operation. Alltså jag vet inte vart jag skall börja eller vart jag skall sluta eller vad jag skall fylla på med däremellan. Det är bara så djupt, sjukt, stört det hela!

Varför skall folk ens hålla på och bry sig? Varför kan man inte bara låta folk vara som de vill vara? Vad har det med någon annan att göra? Det är som folk som hatar homosexuella och liksom direkt tänker på sexet och stör sig på det, tycker det är äckligt hur bögar har sex. Men v.a.d har det med någon att göra? Varför börja i den änden och varför bry sig om det över huvud taget? Alltså det är så absurt. Jag kan för mitt liv inte förstå, vad är man rädd för liksom? Nu skulle jag kunna gå loss här med hur grymt lesbiskt sex är men tänker inte göra det, just eftersom det är så irrelevant för de som ändå inte kommer ha det. Men för att sammanfatta allt: låt bara alla vara som de vill vara, det är så himla självklart att jag inte fattar hur man ens kan komma på tanken att göra något annat.

trans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *