Angry ranting…

FullSizeRender (39)

#nofilter. Skoja, more like #allafilter

Jag imorse. Så arg. Och det jag mest av allt ville var att ha mössa på mig hela dagen men nej kunde jag inte ha för man får inte ha mössa inomhus i skolan. Har till och med blivit tillsagd av bambatanterna i bamba en gång för detta –Eftersom barnen inte får ha mössa på sig så vore det bra om du tog av din också. Så ingen mössa för min del.

Var arg för lite random saker:

  • Att jag har två och 1/2 finnar som är världens rödaste och största och jag brukar aldrig ha finnar.
  • Folk som använder snapchat på sina bilder på instagram, alltså ja, du vore söt som en kattunge eller hundvalp men… jaha? Så menlöst.
  • Att jag har världens torraste läppar.
  • Folk som kallar sig djurvänner men äter kött (ja, jag har tagit upp det förr men… seriöst? Hur puckat?)
  • Att min lugg som jag nu försöker spara ut efter att i princip ha haft samma frisyr sedan jag var 3 år inte bara växer ut med ultrafart så jag slipper göra massa nödlösningar med den hela tiden.
  • Att Trulsa bara höll på att slicka på mig helt brutalt när jag försökte meditera bort mitt upprörda tillstånd.

Mm så lite mixad kompott. När det inte funkade med meditationen heller (eftersom jag blev störd hela tiden av Trulsa) gav jag mig på choklad istället. Choklad är ju bra för sinnet. I lördags gjorde jag en snickers-dessert och av det överblivna snickerset gjorde jag glass. Alltså frös ner. Denna glass åt jag en stor portion av, dessutom med jordnötter, chokladsås och kolasås. Gott. Och blev på liiiite bättre humör. Tror jag. Måste för övrigt dela med mig av det där receptet kom jag på nu, men det får bli i nästa inlägg!

 

PS! Är på betydligt bättre humör såhär några timmar senare och hemkommen från jobbet, här kan jag dessutom ha mössa hur mycket jag vill; typiskt livskvalitetstecken!

PS2! Så varför tar man en selfie och redigerar med massa filter när man är arg? Ja inte vet jag, kanske för att befästa hur bra allt hade varit om jag bara kunde fått ha mössa på mig hela dagen:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *