Karaoke och resa bokad!

Mhm nu börjar det rulla här känner jag.. Bara att sätta ord på vad jag kände och bestämma mig för en ändring verkar ha bidragit till att det började ske i kroppen. Hade en helt bra dag på jobbet igår. Skrev ner en livsplan och min motivering till den så nu är det bara att följa den eftersom jag ju vet vad jag vill, måste bara ha motivationen och energin.

På kvällen kom Mikael och Linda-Sofie hit och drack bubbel och Fireball, (umgås med kompisar, check!). Sedan begav vi oss in till stan.

Vi hade bokat ett rum på ett nytt karaokeställe, Sing Sing. Var helt fantastiskt! En timma kostade typ 200:- och det fanns massa låtar att välja mellan. Inte tillräckligt dock, varför finns så sällan Hole och GG Allin på karaokeställen??

Jag briljerade med Thore Skogmans Storfiskarvalsen. De andra såg inte min briljans dock men huvudsaken är ju ändå att man tror på sig själv.. Timmen gick sjukt fort så vi drog vidare till Haket där de ju också har karaoke.

Idag är vi helt slut och har legat i vår utfällbara soffa hela dagen och streamat 60 Days in. Så himla bra serie! Får ju all annan tv att falla i glömska. Tror jag kanske tycker den är extra bra för att den känns lite som en avlägsen släkting till Orange is the new black och Natural Born Killers, som ju ändå är min favoritserie och min favoritfilm.

Och justja! Jag bokade ju också en resa till Carro och mig! I februari skall vi till:

På min födelsedag dessutom! Trots att resan är Carros födelsedagspresent sedan ett tidigare år, mm jämt skall jag vända det till att JAG skall vara i fokus:) Längtar dit! Skall bli så himla kul att hänga Camden igen, äta god mexikansk mat, gå till Primark… Kommer bo i Kings Cross som jag typ alltid gör när jag är i London, bra promenadavstånd till typ allt. Carro och jag har faktiskt inte ens varit i London tillsammans innan. Mm om man inte räknar den där fruktansvärda natten när vårt plan  hem från Thailand blev inställt och vi fick mellanlanda samt sova i London. Jag hade råkat boka hotell i en sjukt ful avlägsen förort bara för att det var billigt och jag trodde det låg nära flygplatsen eftersom vi skulle åka till Sverige så tidigt på morgonen dagen därpå. Hotellet låg inte ens nära flygplatsen, jag hade sett fel. Och vi fick ta en asdyr taxi både till och från flygplatsen så hade tjänat på att ta ett bättre men dyrare hotell som faktiskt LÅG nära flygplatsen hehe. Har en tendens att hända oväntade saker när vi reser, som den natten vi fick sova på det iskalla och stenhårda golvet i vänthallen på JFK flygplatsen i New York för att vi hade missat vårt anslutande plan till Los Angeles. Jag (mm jag är fullt medveten om att det är JAG som tar besluten som leder till jobbiga saker hehe), hade föreslagit att vi skulle ta oss ut till vänthallen (alltså vet inte om det heter vänthall men där man checkar in och sånt) istället för att vara kvar i den varma sköna anslutningshallen med restauranger och soffor, för att se så vårt bagage hade åkt iväg till Los Angeles iallafall. När vi sedan ville gå in i anslutningshallen igen så fick vi inte det eftersom vårt plan inte skulle gå förrän tidigt morgonen därpå. Liten sidestory där men hoppas allt går smidigt den här gången iallafall:)

Ja nämen det känns bra allt so far, när jag väl har bestämt mg för något så brukar jag vara bra på att få det så. Mennn skall inte ropa hej förrän jag är över isen så att säga, the struggle is real and the struggle has just begun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *