Söta saker och fail.

Men så fint!

  1. Det är snart dags för mig att börja använda min nya telefon! Mm sådan är jag, att jag väntar tills uppsägningstiden för mitt gamla abonnemang går ut så jag kan börja använda mitt nya sedan utan att betala dubbelt en månad:) En Iphone 7 är det då, rosa som synes! Skall bli välllldigt skönt att byta ut min superlångsamma Iphone 5 som dessutom har en spricka i glaset. Och den nya är ju så fiiiin! Visst visst jag kanske inte är först med det senaste, snarare senast med det första när det kommer till teknik… Men ändå!
  2. KOLLA en så söt nyckelring! En kollega som jobbar med med mitt arbetslag ibland hade varit i Berlin och hittat den och tänkte på mig och köpte den till mig! Så himla sött! (Så himla många gånger redan i detta inlägg jag har haft lust att göra den där emojin med hjärtögon..)

Ja det var det fina då, det mindre roliga är att jag helt missade att jag hade en plåtning idag?! Har ALDRIG hänt mig att jag totalt missat en sådan sak, jag hade av någon anledning fått för mig att den var den tionde december? Det är en julplåtning tillsammans med ett latexföretag som gör helt förtjusande outfits (ja den Harley Quinn outfiten jag fotade i somras till exempel). Typiskt exempel på hur stressad jag har varit, känns liksom som att jag har bränt en del (till) i hjärnan och allt hamnat fel tillbaka, typ som att synapserna kopplats fel. Nu tack och lov kan jag ha den snart iallafall men först verkade det som att det inte alls skulle gå innan jul och att ha julbilder efter jul… Well ja, det är inte riktigt lika effektivt. Höll på att bryta ihop här. Är så tröttsamt när jag känner att jag jobbar upp den där energin och glädjen liksom, det är så känsligt ändå, så bräckligt och lättvält. Vill känna mig säker och lugn på att det håller i sig. Jag behöver mer tid, jag hinner inte. Blir stressad av allt, allt som andra tycker är kul och jag rimligtvis borde tycka är kul. När jag väl är över gränsen alltså. Tippar över så lätt. Bara för ett par dagar sedan trodde jag att nu är det ju lugnt, nu har jag det här. Men nä, aja, bara att fortsätta jobba på det. Samt googla efter det här med att köpa tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *