Christmassing!

Mystiskt!

Finest, som jag ju bloggar på då, har varit helt fuckat några dagar och jag har inte kunnat logga in :'(

MEN nu kan jag tydligen det så gör väl ett inlägg som jag försökt göra det senaste men inte lyckats då hehe..

Sjukt att julen snart är här… Fattar inte hur det alltid kan gå så himla fort sådär helt plötsligt? Vi firar jul hemma i år. Jag föredrar verkligen att fira julen utomlands, förra året var vi ju Svensson deluxe-aktit i Thailand på jul, perfekt! Varmt och skönt och god mat. För några år sedan firade jag i Los Angeles, perfekt det med! Varmt och skönt och god mat där också. Men i år blir det Sverige alltså. Får bli bra det med, skall fira min och Carros familjer tillsammans och det skall bli jättekul tycker jag, vår första gemensamma storjul där det finns representanter från bådas sidor:)
Nu nu vi ändå skall fira jul i Sverige kan vi ju lika gärna pynta deluxe tänkte jag som inte brukar julpynta ihjäl mig. Så när jag i fredags kom hem från jobbet väntade Carro på mig med nyvärmd glögg och en brinnande brasa och vi skred till verket!

 

Nu har vi misteln på plats, en klassisk adventljusstake, en pyntad lila glittergran, flera hyacinter och massa tomtar på plats. More to come, den mest riktiga julprylen är ju inte här ännu. *Dreglar*, skulle jag ha skrivit nu om jag var en sådan som skrev ut vad jag gör mellan sådana där stjärnor.

Trulsa är också julpyntad såklart! Så även hans matplats. Men det kan jag inte visa just nu eftersom Finest inte låter mig ladda upp fler bilder just nu. Oh fuck vad irriterande sådant här är. Men jag försöker släppa det nu. Publicerar inlägget ändå och går och sätter mig och mediterar en stund för att inte hela dagen skall raseras på grund utav en sådan här löjlig sak, japp där är jag nu.

Jag är så ambivalent till jul alltså, tycker om vissa saker jättemycket; lukterna, det där …hrm, mysiga och ljuset. Men har dragits med ångest på julafton sedan jag var barn. Blev ju inte bättre när mamma gick bort, nu saknar jag ju henne hela julaftonen. Ångesten brukar dock inte vara hela julafton, men är väldigt stark när den kommer. Min egen lilla jultradition sådär, kul!
Älskar för övrigt julklappar också, tycker det är ytterst tråkigt att man jämt skall leka julklappsleken nu som vuxen, eller få dra ett random paket. Jag vill såklart ha genomtänkta paket som är till just mig, från alla. Bittert. Inte heller en presentkalender får jag ha. Eller ja, kan jag ju ha om jag gör en själv, men jag vill att någon annan skall slå in 24 små presenter till mig så det blir överraskningar. Oh well, nackdelen med att vara vuxen antar jag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *