Granen is finally här!

Okej okej nu blir det sjuk mycket jul här i bloggen, ja i mitt liv också dessutom. Överkompensation för att jag skall fira julen i kylan antar kan:) Men igår for iallafall Carro och jag iväg till winter wonderland på landet där Carros föräldrar bor och vi har vårt lilla lilla hus, detta gjorde vi med att fälla en gran i sikte! Ut på jakt gick vi..

Hittade en fantastiskt gran gjorde vi! Carro imponerade med sågen och fällde den illa kvickt!

Sedan bar det hemåt för att pynta! Jag har kvar samma julgransglitter som vi hade hemma när jag var liten. Gammalt och lite skabbigt glitter är typ det finaste jag vet så hjärtat klickade glatt när jag glittrade in den…

Sedan hängdes alla dekorationer på och seeee vad fin den blev och är! Jag fascineras varje år över hur konservativt jag klär gran. Mm, samma dekorationer som när jag var liten + några nya men ändå i princip likadana. Att jag inte freakar ur, klär den i regnbågar och glittriga enhörningar och flamingos och palmer, nejdå, rött och grönt skall det vara i granen! Verkar vara min melodi. Typ som att bara för att jag inte är konservativ i något annat så får granen ta det hela:)

Är så himla glad över att ha en gran nu alltså, Carro har inte velat ha en gran så det har varit en typ ett års lång kamp här nu om vi skall ha det eller ej, men ja, jag vann då, wohoo!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *