Våldtäkten i Fittja

Nej men alltså jag hittar inte orden för hur hemskt och fruktansvärt och fasansfullt det är alla (att ens behöva skriva alla) männen som våldtog kvinnan i Fittja nu GÅR FRIA. Är det ett skämt?? Nej men tyvärr inte, vad det är är ett HÅN. Ett hån mot kvinnan som blev våldtagen, ett hån mot alla kvinnor. Det säger att du kan göra det värsta som finns, det är helt lugnt, slå oss, våldta oss, håna oss, förnedra oss, spotta på oss. Det är lugnt, ingen kommer straffa dig! Är du man och funderar på att göra detta mot en kvinna så juuuuuust do it! Fast gör inte det. För fatta gärna bättre än rättssystemet.

Alltså det här är så hemskt. Hur människor kan få göra såhär mot andra människor.

  1. Hur de kan göra det.
  2. Att de får göra det ostraffat.

Vill faktiskt bara gråta, samt slå ihjäl rätt många rätt långsamt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *