Bästa julklappstipset!

Eftersom julen då närmar sig så himla snabbt tänkte jag julklappstipsa lite! Jag brukar tycka himla mycket om att göra tematiska julklappar, alltså som små kit. Detta året blir det inte så för min fantasi började tryta något så förfärligt. Kanske kan man se det som kit ändå kanske i och för, det jag skaffat, beror ju lite på hur man ser det… Men iallafall, det kan jag ju inte sitta och avslöja vad det skall vara nu! Nu tänkte jag istället ge tips till er.
Jag tänkte som såhär, lugn och ro står ju rätt högt på de flestas önskelistor. Så varför inte göra ett lugn och ro-kit? Här behöver man såklart inte ta alla delar jag tipsar om, det blir ju fasligt dyrt, men tipsar om dem ändå.

Här är det fina kitet jag har satt ihop åt er:


Världens snyggaste fåtölj från IKEA – Supertjusig Mexico-filt från El Bastardo – Te-mugg från Magasin 11 – Godaste téet från Pukka, finns i flera matbutiker och kostar typ 35:-

Jorå, länkar där också! Vad som helst eller allt av detta bör givetvis kompletteras med böcker, och i princip vilka böcker som helst, men kan ju varmt rekommendera allt av Maria Sveland och Katarina Wennstam. Eller varför inte lite Katarina von Bredow om man vill ha lite lättare läsning man inte blir så arg av.

Böcker överlag tycker jag är bästa julklappstipset, fast bra böcker då, är så tråkigt att få dåliga böcker haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *