Jualfton!

Goood jul såhär lite i efterskott! Jag hoppas ni alla hade en strålande julafton! I sure had. Till min stora förvåning (förvåning pga har aldrig höga förhoppningar på just julafton) blev det en av de bästa julaftnarna hittills. My god vi var 20 personer! Så himla många! Men alla funkade finfint och dagen och aftonen förflöt strålande med god mat och massa andra trevligheter. Lillebror var tomte och tomten är ju iallafall far till barnet jag håller här ovan. Jag tog visst inga bilder förutom på tomten haha.

I julklapp av min kära fästmö fick jag biljetter till Guns n Roses i sommar!! Samt en väldans tjusig röd sammetstopp från El Bastardo, vilken kan anas på samma bild ovan.

Nu ligger jag i sängen och läser och snorar, har blivit förkyld! Mycket irriterande… Lyssnar på Carro och Elvis som spelar på hans julklapp Nintendo Switch. Och är SJUKT sugen på thaimat men stället jag vill köpa från verkar stängt :'( Tänker inte ge upp utan fortsätta försöka ringa dem tills de svarar eller blockerar mitt nummer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *