2017 vs 2018!

Yep time is now.

Alltså lediga dagar, jag älskar det! Har målat hur mycket som helst för ett projekt jag håller på med. ÄLSKAR att både orka och ha tid att göra det, för det är ju ett av stegen som tar mig mot mitt mål. Ett mål jag har stora förhoppningar på att nå det kommande året<3 Ja, jag har faktiskt sjukt stora förväntningar på 2018! Trots en hel del roliga grejer som hänt under 2017 och bra beslut som fattats så har det faktiskt varit ett rätt shitty år, det negativa har övervägt liksom. Lite för stora och för många besvikelser, vill inte ens göra en blogg-nyårslista för den skulle bli för bitter haha. Kanske gör en liten sammanfattning av det positiva istället.. Men hursom! 2018 är helt enkelt mitt år, the year it all will happen! Känner det starkt:) Men det är upp till mig såklart. Det är det ju alltid, räkmackaglide kan ta en en bit men vill man längre så är det att ta eget ansvar och egna initiativ som gäller.

Alltså jag är rätt förbittrad över en viss situation, en person som har visat sig vara någon helt annan än jag trodde. Jag har alltid förlitat mig på min människokännedom rätt rejält, men här har den ju flippat totalt. Så knäppt när någon man älskat och litat på visar sig vara någon man inte har en aning om hur hen ens kan leva med sig själv. Blir en kombo av att känna sig arg, ledsen, besviken, lurad, puckad, rasande, uppgiven, apatisk, hysterisk och hämndlysten. Är väldigt glad att jag har Carro vid min sida som hjälper mig att hantera det här på ett passande sätt<3, dessutom tycker ju de jag berättat för också att personen ifråga har agerat helt sjukt så det är ju liksom inte bara JAG. Det ÄR officiellt helt fucked up:) Känner för att skriva ut hela situationen nu, utan att nämna namn såklart, men nä inte just nu. Kanske en annan dag. DET har inte satt sin prägel på hela året, så himla viktigt är det inte, men det har gjort att jag har varit väldigt arg.

Men nästa år är det släppt! För då har jag inte plats för sådant mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *