Nyårsafton och nytt år!

Hej och gott nytt år!

Alltså den stora frågan just nu tycker jag är; varför är inte annandag nyår en helgdag? MY GOD alltså hur skall både kropp, själ och huvud vara återhämtat sådär fort? Nej, jag motsäger mig. Men likväl gick jag upp till jobbet imorse. TIDIGT dessutom, jag brukar börja på förmiddagen men idag var det morgon… Vilket i och för sig är anledningen till att jag kom hem rätt tidigt också. Men imorse var det clear eyes för hela slanten. Jag vaknade dessuom helt traumatiserad. Igår spenderade Carro och jag i soffan framför alla Twilight filmer så givetvis drömde jag massa vampyrfilmer och vaknade svettig och intrasslad i täcket av att Carro var böjd över mig och skulle pussa mig hejdå när hon gick till jobbet. Jag blev givetvis livrädd och gnydde ett svagt hjälp, eftersom det var precis som att hon var en vampyr som skulle bita mig.

Men iallafall jag tar nu och backar ett par dagar och berättar om nyårsafton! En sådan strålande afton det var! Vet inte vad som har hänt med mig som mår så bra på högtider helt plötsligt… Men hade en väldigt bra dag och kväll:) Vi hade glitter och glamour tema och glittrade på! Som mycket yngre glittrade jag på väldigt mycket varje dag, mm jag till och med städade som så ju, dammigt? Inte dammsuga – hälla glitter på istället. På denna tid såg jag ner väldigt mycket på de vuxna som då bara nyårsglittrade, precis som att man bara kunde då. Så för att inte göra mitt unga jag alltför upprört så skippade jag glitter i håret och på hud… Men här sitter jag då och gör mig i ordning!

Sedan for vi iväg till landet där vår lilla fest höll till. Mycket tjusigt pimpat!

Carro och Mikael fixade i köket..

Och vi hällde ätbart glitter i alla drinkar för extrem lyxkänsla:P

Veganismen tog en liten paus denna afton och vi surplade i oss ostron och gratinerad hummer som om det inte fanns någon morgondag! SÅ gott.

Sedan höll alla känslosamma tal till alla närvarande och inte ett öga var torrt…

En hel del bubbel blev det också!

Ja det var alltså Carro och jag, Carros föräldrar, Linda-Sofie och Mikael samt Carros systerson och gudmor som firade in det nya året. Och så Kerstin, Linda-Sofie och Mikaels katt såklart, även Zappa, Carros föräldrars hund.

Sedan blev klockan ungefär tusen och jag gick och la mig. Och nu har det nya året börjat! Och jag har ju aldrig känt mig så pepp inför ett nytt år som nu, det här kommer bli riktigt, riktigt bra:)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *