Maxida Märak!

Igår gav min bästis Johannan oxh jag oss iväg in till stada för att gå på en konsert som började kl 24! Mycket sent för oss som mest håller oss hemma vid denna tid numera… Vi var och såg Maxida Märak på Pustervik som Johanna så himla rart bjöd mig på!

Var verkligen en sjukt bra spelning! Hon är så himla cool alltså, på ett bra sätt:) Ja det var mäktigt liksom, för att fortsätta svänga mig med yttryck som är obekväma för mig men som passar himla bra in här haha. Jag presenterade ju faktiskt Maxida Märak när hon skulle upp på scen på West Pride i somras när jag var konferencier där:)

Idag blir det fortsatt häng med Johannan för idag är det vår hotellnatt! Jag har ju noll koll på datumen så råkade boka in denna hotellnatt på samma dygn som det också var planerat att gå ut och sjunga karaoke med Carro och hela hennes familj, hade velat gå på det med men kloningen går ju rätt långsamt framåt.. Men skall bli väldigt skönt och kul att bada utomhuspool och sova i hotellsäng med bästis! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *