Welcum bakk!

Tjoohoo, it is back! iwantcandy.se  is alive and rising once again!

Jag tröttnade på att blogga på Finest, det var helt enkelt för många hinder för att det skulle kunna fortgå smärtfritt. Tekniska problem får mig alltför lätt att tappa allt:)

SÅ jag beslöt mig för att skaffa en helt NY blogg, kopierade alla inlägg dit, bild för bild, text för text; separat; JA det tog tid. Men nu ligger alla inlägg jag skrivit hos Finest där. DÅ kom jag på att jag ville ha domännamnet iwantcandy.se på den nya bloggen och mm designen gillade jag den med. Ivrigt började jag då som så ofta överskatta mina tekniska förmågor och bytte  namn på den gamla bloggen (den här) och grejer…  och vips hade jag bytt till en namn som jag inte registrerat, designen var borta och jag kunde dessutom inte logga in på bloggen överhuvudtaget! Det fanns inget annat att göra än att konstatera att I can NOT do it och kontakta min kära vän Jonas, som ju gjort bloggen från början till mig, och be honom fixa allt… Tack och lov är han till skillnad från mig ett tekniskt geni så nu funkar allt typ som det skall igen:D Och det är alltså HÄR jag kommer blogga framöver. Gamla inlägg är gömda (ja förutom de nygamla då) så det blir tyyyyp en nystart:) Jag skall byta header men det strular lite just nu… Mm jag tog inte med kommentarer till inläggen heller, förlåt, men det blev så himmmmla pilligt. Jag skall flytta över alla de andra inläggen från Finest hit också, men seriöst det är RÄTT tröttsamt att flytta alla en ANDRA gång haha… Jag trodde ju att jag hittat värsta smarta grejen när jag såg att man kunde kopiera HELA inlägget istället för bild för bild och text för text, resultatet av DET ser man ju dock när man läser min blogg på mobilen.. bilderna är sjukt stora. Jag vet dessvärre inte hur man fixar det så eventuellt får man läsa gamla inlägg på dator och nya på mobilen hehe… Iallafall! Allt håller på att falla på plats men jag är ändå eager eager och vill säga redan NU att nu blir det iwantcandy.se all over igen, bye bye Finest! Och här är min favoritbild på teknikgeniet Jonas och mig:

2BBDB79D-23AC-44F1-8F0C-7414E8CC026B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *