Jag har gift mig!

Ja det var ju inte vilken liten spetsklänning som helst jag slank in i igår utan min BRÖLLOPSKLÄNNING! Jag har gift mig!!:D Och inte med vem som helst utan med mitt livs kärlek, den finaste, bästa, roligaste, smartaste och mest fantastiska person jag vet<3

Detta gjorde vi i allra största hemlighet med bara våra vittnen närvarande. Vi började med att ses hemma hos oss för att dricka lite champagne!

Mm vittnen var alltså min bästa Johanna och Camilla! Dryckesfördelningen kan ju verka lite orättvis om man ser på bilden, men nej det skulle jag inte säga att den var… Sedan gick klockan förvirrande snabbt så vi fick ila iväg! Jag hann dock köpa mig en liten bröllopsbukett sådär i sista sekund:)

Sedan var det dags att äntra rådhuset!

Carro gjorde lite final touches och jag ville bara hålla på med mina blommor..

Efter att ha kämpat runt bland lite missförstånd tidigare hade vi fått den vigselförrättare vi ville ha! Den enda som hade politisk tillhörighet till vänster, och oj en så bra och rätt vigselförrättare det var!

Oh the happiness!

Våra finfina vittnen var även bröllopsfotografer så alla bilder är tack vare dem! <3

Sedan gick vi till första bästa bar, som var Alyssa i Brunnsparken och drack drinkar!

När vi kom hem hade Carros syskon med familjer fixat mat och grejer och överraskade oss med ett finfint litet firande som innehöll både babybrotah, karaoke och litervis med champagne tills vi stupade!

Vi kommer ha ett större bröllop längre fram men ville gifta oss redan nu so we did:)

Oh vad fantastiskt det är att vakna upp och vara gift! Har aldrig haft några giftamigdrömmar, men har å andra sidan aldrig haft en Carro innan heller <3 Aa just det ja jag skall byta efternamn också! Till Carros då alltså haha, Nauckhoff kommer bli mitt nya namn! Mycket stolt över att ha gift in mig i en adlig släkt:P

4 thoughts on “Jag har gift mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *