Bursting the bubble…

Jojo här står man och dricker sitt egenblandade örtté och börjar nyktra till… Vad fan hände i helgen egentligen? Hähä nä skoja men snarare; hur blev det måndagsmorgon helt plötsligt? Borde det inte vara iallafall NÅGRA lediga dagar efter att ha haft en sådan här strålande helg med hotellnatt och giftermål? Lite vääääl hårt med vardag och att gå till jobbet direkt va? Nu har jag ju en ordentlig sovmorgon på måndagar (TACK OCH LOV), men ändå! Nejdu livet, här får jag nog motsätta mig lite faktiskt…

Aja eftersom det nu ändå är vardag då så kan jag ju ta och skriva lite om slutasnuseriet! Känns extra lämpligt nu när jag sitter med en snus inne och har snusat vilt hela helgen.. Men nu har jag alltså bestämt att denna vecka blir det en morgonsnus varannan dag och det är den ENDA snusen då. Och så får jag snusa på helgen igen, letting it down easy… Behöver inte vara så drastisk i allt, mitt gamla borderline-jag hade varit i CHOCK:) Jamen än så länge går det bra idag då iallafall hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *