Ivriga försök till pigghet

Alltså OMFG… kylan! Vad händer? Hur KAN det vara såhär kallt? Hur kan det vara möjligt? Lagligt? Hur kan man ha så mycket kläder på sig som jag har om dagarna? Alltså det är seriöst så många lager att det är ett under att jag kan röra mig. Helt stel blir jag. Både av kläderna och av kylan.

Det är liksom så kallt att det är löjligt, jag blir ARG. Vill inte gå upp ur sängen,vill inte gå till jobbet. Vill sjukskriva mig pga kyla.

Jag blir så sjukt trött av kylan också. Det borde väl alla bli? Men i min närhet är det bara jag tydligen. Vilket gör att jag också ser konstant helt sjukt trött ut för jag gäspar typ hela tiden och så är det så kallt ute så ansiktet liksom fryser till is i gäspningen vilket gör att det inte återhämtar sig typ ever eftersom jag strax därpå gäspar igen och ansiktet blir ännu mer infruset i gäspningen. Kan se rätt fresh ut när jag går hemifrån men efter ett par timmar på jobbet ser jag direkt döende ut med massvis med rynkor under ögonen och djupa streck mellan näsan och munnen, där på sidorna. Inte nog då med att jag SER trött ut, jag ÄR ju så trött också. När jag går och lägger mig på kvällen så somnar jag MED EN GÅNG alltså helt hårt, med en gång. Sedan är det som att jag sover som en sten. Att jag inte rör mig på hela natten, knappt andas, bara sover.

Det jag vill visa med bilden här ovan är ändå mina försök till att vara pigg och vem vet, kanske tips till någon som inte blir lika dödstrött som jag av kylan. För dig kanske det här funkar tipptopp! Ja jag försöker iallafall få i mig c-vitamin som synes, både genom citronvatten, c-vitaminbrus och Bio qinon. Sedan satsar jag på fett och omega 3 genom att ta typ en matsked linfröolja, även genom att äta avokado som jag gör just nu också men glömde få med på bild. Det är ju också fett i min D-vitamin eftersom det är blandad med olivolja; D-vitamin tas upp av kroppen mycket bättre om det är blandat med något form av fett! Mm och så är där ju också min lilla burk med bland annat spirulina då (den jag fick en överdos av i somras haha, men nu kan hantera bra igen).

Ja såhär ivriga försök gör jag till att hålla mig pigg i dessa istider, någon som har något mer tips? Jag tar nämligen tacksamt emot!

2 thoughts on “Ivriga försök till pigghet

  1. Många bra tips där! Spirulina har jag tänkt införskaffa ett bra tag nu.
    Jag har samma problem som du med dessa djävulsvintrar – två powernaps per dag är inte ovanligt och ändå så.jävla.trött. Jag har börjat dricka en Berocca Performance (brustabletter) om dagen och tycker jag märker en viss skillnad, för så fort de är slut blir jag tröttare igen… eller så är det bara placeboeffekten, men vad gör det. ?
    Min mamma är likadan och för henne har ljusterapi hjälpt.
    Vår, kom nuuu!!!

    • Prova det! Det kanske funkar finfint för dig:) Kanske för mig med iofs, jag kanske inte ens hade kunnat resa mig ur sängen utan? Man vet ju aldrig.. Ja Berocca ja! Det hade jag innan, borde kanske börja med igen.. Haha placebo-effekt mottages tacksamt det också! ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *