Sista minuten tips om du är i Göteborg ikväll!

Men hello hello här kommer jag med ett sista minuten tips för de… som av titeln på inlägget går att tyda, är i Göteborg ikväll! På Truckstop kommer det vara filmvisning och musik ikväll! Det bjuds på dokumentären jag innan skrivit om, den som jag är med i; The rocking barber of Hisingen!

HÄR är en länk till eventet! Gå dit och hälsa till Hasse från mig för jag kommer tyvärr inte vara där…

 

En annan bra sak jag måste skriva är att jag har upptäckt att ladda upp gamla inlägg utan att bilderna blir sådär superstora! Så håller på att ändra bakåt i tiden nu men får ta vid med detta när jag har mer tid:) Skall även som sagt ladda upp fler gamla inlägg.

 

Aja, enough said, gå till Truckstop ikväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *