Helgfrukost!

Är det bara jag som gillar att äta lite godare frukost på helgerna?

Hahahahahaha to fun to handle alltså… det där är verkligen ett typexempel på när min humor skulle kunna bli missuppfattad, vilket den väldans ofta blir och jag framstår som någon med noll koll. Har jag förstått på äldre dar:) För ja jag förstår alltså att de flesta gillar att äta extra god frukost på helgerna. The world is my playground är ju ändå mitt motto och jag slänger oklara skämt åt höger och vänster utan att folk fattar att det är skämt eftersom det dels inte helt framkommer och dels att jag ofta skippar det lilla “skoja ba”, i slutet. Så jojo, förstår ju att folk kan fråga sig hur det står till med mig egentligen. Som det där med att mitt konstanta klädtips under flera år när någon inte visste vad den skulle ha på sig var -Kör Kalle Anka kostym! Och heeeeelt plötsligt, i en pin up-grupp på Facebook där jag hade slängt ur mig detta så framkom det att någon då trodde att jag menade en actual Kalle Anka kostym, alltså som en maskot liksom. Jag kvar ju såklart de tusentals gånger jag sagt detta menat att ha något på överkroppen men inget på underkroppen. Det här har jag skrivit om tidigare men traumat, traumat! Det har satt sig vill jag lova..

MEN HUR SOM HELST! Nu var det ju faktiskt den supergoda frukosten jag skulle skriva om:) Det är alltså veganska amerikanska pancakes (så löjligt lätt att göra veganskt (som så mycket annat) bara att byta ut mjölk till en växtbaserad mjölk, smör till mjölkfritt smör och ägg till bakpulver), icke vegansk men iaf vegetarisk bacon, jordgubbssylt, en gammal skabbig men fortfarande oh så god vanilla spice syrup från LA, smör, hot sauce och socker:P Bästa sättet att äta pancakes;

  • Häll på syrup
  • Ta på liite smör
  • Ta på liite hot sauce (grön!)
  • Ta på liite sylt
  • Doppa i socker
  • Ät.

Oh så gott! Och så då bacon till det dessutom:P Alla smaker på en gång. Typ. Men passar så sjukt bra ihop! Aa, ät det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *