Hårkris!

Ja här står jag och har en grav hårkris. Nä det syns ju inte för jag ser ju så glaaad ut. Ja det är en av de stora fördelarna med att tidigare ha levt med borderline under flera år; du lär dig att se glad ut även om du mår hell. Kanske därför jag blir extra störd av att folk säger att “du är alltid så glad!” Men hur som helst, just när denna bild togs så kände jag mig rätt snygg haha. Provade nämligen på MITTBENA för första gången utan att det var på skämt och bara damn, det där var snyggt du! Men nu är det inte det längre.

Alltså:

1. Aa det här är ett i-landsproblem deluxe och jag tycker att det finns sjukt mycket hemskare saker i världen.

2. Jag har haft samma frisyr typ hela livet. Det har varit min MIN-frisyr som jag dessutom känt mig snygg i. Långt platinablont hår med kort lugg.

Nu försöker jag uppenbarligen spara ut luggen. Jag ifrågasätter mitt val typ varje dag men har aldrig haft såhär lång lugg som jag har nu och skulle känna min rätt failig om jag klippte av den nu. Men fattar inte hur jag skall ha den alltså…

Sedan är det då FÄRGEN! Eftersom jag efter många år av hårdblonderande av håret har blivit lite eh, skallig, så kan jag liksom inte bleka längre. Eller jag kan väl, men jag vågar inte riktigt. Jag vill inte tappa håret helst. Nu färgade jag det lite ljusare för att få bort det mörka som i det mörka vädret blev för mycket för mig som vill vara och känner mig som platina.

Nej jag krisar, jag vet inte hur jag skall göra. Mitt naturliga val blir att färga håret rosa, lila eller mintgrönt. Har någon något hårtips? Jag tar tacksamt emot förslag!

4 thoughts on “Hårkris!

  1. Men du är ju jättefin nu med längre lugg – passar dig ? å färg visst är det svårt men din grundfärg är den som i luggen?? Släng i lite kuliga slingor kanske… ? må gott ?

    • Tack! Känns väldigt konstigt bara, vill att den skall bli riktigt lång NU.. Nej jag har färgat håret ljusare (inte blekt alltså, färgat så inte så himla mycket effekt), har mörkare i hårbotten… Hmm slingor! Det har jag aldrig jobbat med? Har du något färgtips?
      Må gott!?

  2. Jag har ocksa for det mesta haft lugg och inte riktigt tyckt att det ser bra ut om jag kammat det at sidan istallet. Men sa forra aret sa fick jag for mig att gora det da jag blev trott pa att behova klippa till det konstant, och nu, av nagon konstig anledning, tycker jag det passar jatte bra. Tycker ditt har ser fint ut sadar, men forstar verkligen det har med harkrisandet. Det ar typ det jag gor konstant 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *