Spenatad

Förut åt jag spenatsoppa, gott!

MEN HAR INTE DU EN SNUS DÄR OCKSÅ?? Kanske någon tänker nu och jo det har jag ju. Eller nej det har jag inte. Inte VANLIGT snus utan ett nikotin- och tobaksfritt snus som istället är fullt med massa energigivande saker! Koffein, amfetamin.. hähä nä skoja men ginseng, guarana och massa vitaminer. Den heter Kickup energy effect och jo jag tror att det även har lite sådan effekt. Bra grej! Gör att slutasnusandet går lite lättare. Hade tänkt köra utan surrogat denna gång men är ändå rätt trevligt med ett litet surrogat får jag ju säga. Så kör den här ett tag ändå, kostar inte så mycket heller; 30:- för en dosa. Förra veckan körde jag ju då alla veckodagarna utan snus, sedan snusade jag på helgen och nu är jag snusfri på veckodagarna igen då. Funkar bra så far. Är inte lika arg längre, saknar inte snuset sådär ledsamt heller. Älskar att snusa när jag väl gör det men ja, it has to go. Jag är snyggare utan snus inne, det missfärgar tänderna och mm dessutom är det ju inte nyttigt. Dessutom dyrt. Bara nackdelar, förutom att jag älskar det då. Men får bara sluta göra det. Skall snart sluta snusa helger också.

Obs! Vecket ovanför min mun, visst gör det att det ser ut som att jag fyllt på med något i läpparna? Tycker jag iallafall. Jag har dock inte det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *