Jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig

Jamen jag tänker om man kunde ta och eliminera den här dagen bara? Plocka ut den från kalendrar lite lätt och så låtsas vi som att den aldrig ens har funnits.

Givetvis skulle du inte ha dött på någon annan dag heller utan du skulle helt enkelt ha funnits kvar. Kan jag få ha dig kvar bara? Finns det något jag skulle kunna göra för att det skulle bli så? För jag skulle göra allt.

Så mycket som jag inte fick sagt till henne, så många sanningar det började skrapas på men inte gicks in i helt, så mycket jag inte fick gjort för henne som jag skulle ha gjort vad son helst för att få göra nu. Så mycket saker vi inte fick upplevt tillsammans. Jag skulle vilja byta ut några av de saker vi fick upplevt tillsammans till sådana vi inte fick uppleva.

Tänk om vi hade kunnat dra några vändor på SPA istället för att den sista informationen från läkare hon fick angående mig var att jag hade knarkat så mycket att jag fått en hjärnskada och att det var därför jag nu fick krampanfall. Tänk om hon hade fått vara med när krampanfallen slutade.

Tänk om vi hade gått och fikat massa istället för att hon hade fått slänga rakblad efter mig och jag försvarade mig med att jag vill inte leva, det hade känts så skönt att hon inte skulle ha varit dödssjuk och då dessutom haft en dotter som sa att HON bara ville dö.

Men jag vet att jag inte kunde annat då, jag var sjuk. Därför vill jag också så extra mycket ha henne NU när jag KAN annat. Jag vet att hon SER, men jag vill HA.

Det är tolv år sedan idag. Kommer det någonsin kännas som mer än högst ett år sedan?

Var rädd om era nära och kära. Säg och gör de saker ni vill ha sagt och gjort, fundera inte bara på det. De kan försvinna.

Men kom inte och säg till mig att detta är en dag då jag istället skall uppskatta de som finns, idag är min sorgedag, den värsta dagen. Dagen jag inte vill skall finnas. Dagen då min mamma dog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *