Jag har bytt namn!

Jojo! Denna lilla bild från några år sedan, tagen av Peter Gaudiano, får med tiaran på illustrera faktumet att jag nu är adlig! Jag har blivit en krönt riddare och haft ett svärd på huvudet och allt det där.

Nej, det har jag inte. Men jag har bytt till ett adligt namn iallafall, innehållandes adlig släkt så det måste ju göra mig till iallafall några % adlig. Nauckhoff, heter jag numera! Precis som min fru och hennes familj. Jag har alltså bytt efternamn efter att ha gift mig. Fördel 1a med att gifta sig med en tjej när man själv är en tjej; saker som andra gör och som kan anses lite svagt kan jag helt enkelt inte göra, äktenskapskvinnofällan finns inte i ett samkönat förhållande, faaaantastiskt! Jag kan alltså både byta till ett snyggt efternamn samt bli hemmafru. Nu kan jag väl inte bli hemmafru bara huxflux sådär men jag skulle gärna vilja. Dock hade jag ej velat det om Carro varit en kille, då hade jag heller aldrig tagit hennes efternamn. Av ren princip, principen är allt.

Ja så nu heter jag alltså inte Dollheart längre. Men va?! Hur kan du byta bort ett sådant fantastiskt efternamn?! Kan ju tyckas. Men jag kände mig klar med Dollheart, jag har hetat det i typ 14 år nu tror jag det är. En får ju ta och uppdatera sig lite då och då:) Det här namnet håller jag fast vid till death do me part dock.

Så nu skall jag skaffa nytt pass IGEN, byta ut alla kort och sånt. Märkligt nog fick jag ingen upplysning om när namnbytet gått igenom utan det bara HÄNDE, helt plötsligt såg jag på hitta och ratsit att jag nu heter Nauckhoff haha, märkligt. Jag kan inte byta namn på Facebook heller eftersom jag tidigare fått bekräfta mitt namn med legitimation då de inte trodde på att jag hette både Candy och Dollheart for realz. Är inte det lite konstigt? Man borde väl kunna byta namn för det? Men nej icke, och att kontakta Facebook verkar ju vara smått omöjligt.

Aja, men Anna-Karin Candy Nauckhoff nu då iallafall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *