Söndagslista!

Jo jag hittade en lusta och kände mig på SHARING humör:)

 

TRE GUILTY PLEASURES

Men snuset då. Jag vet att jag inte borde snusa men jag tycker så himla mycket om att snusa. Snusar bara på helgerna ju, vilket nu i påsk innebar hela fem dagar wohoo! Nej jag skoja, jag räknade tors, fre och lör som fre, lör och sön. Måste sluta helgsnusa också men svårt.

Ädelost. Jag älskar ädelost, den där lila från Kvibille som är i en trekant, älskar tippen mest. Vill ha osten på tunna skivor på hårt päron. Men jag kan inte hålla på att älska ädelost när jag är vegan FFS!

Nej men sedan är det nog inget mer? Har liksom inget annat GUILTY, bara massa pleasures:P Jag njuter ju tex av att äta choklad, dricka champagne och kolla på Ex on the beach och sådant. Inget jag guiltar över:)

 

NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR?

Minns ej helt men var nyligen, gråter rätt lätt. Oftast börjar det med att jag saknar mamma och sedan kommer jag på ALLT som finns att vara ledsen för. Eller så börjar det med något annat och så börjar jag sakna mamma efter det och då är det kört.

 

NÄR KAN DU VERKLIGEN, VERKLIGEN VARA DIG SJÄLV?

Så svårt för egentligen vill jag svara alltid för jag år ju alltid mig själv, bara olika sidor av mig själv. På jobbet till exempel så är jag ju extremt positiv och glad och jag är ju egentligen världens ledsnaste person. Men samtidigt världens gladaste så det där ÄR ju jag. I sociala sammanhang överlag är jag oftast sådär glad, om jag inte är på nåt awkward humör och är sådär svårtolkad istället. Med Carro är jag givetvis mig själv, och med Johanna och med lillebror. SÅ med dem mest kanske? Inte på samma olika sätt dem emellan egentligen men jag skulle ju tex aldrig bajsa samtidigt som Carro är inne i badrummet vilket jag inte har några problem att göra med Johanna. Första gången jag träffade Carros familj kände jag väldigt starkt att jag passade in och kunde vara mig, det var skönt. Men överlag så är jag nog alltid mig, bara olika sidor av mig.

 

TRE SAKER DU AVSKYR

1. Våldtäktskulturen, hur den genomstrålar allt i samhället.

2. Att känna att jag inte har någon energi samt känna mig FÅNGAD. Kan göra det när jag tänker på jobb tex, att någon annan bestämmer när jag skall gå upp på morgonen och när jag skall äta.

3. När andra missuppfattar mig, vilket jag tycker sker orimligt ofta.

Det är sjukt mycket mer saker såklart haha, men det jag kom på mest akut nu!

 

HUR VAR DU I SKOLAN?

Missanpassad, fast inte på något störigt vis egentligen utan jag passade helt enkelt aldrig in i grupper. De andra tyckte att jag var konstig, jag tyckte de var störda. Passar inte in i grupper nu heller. Ogillar grupper. På högstadiet var jag ju mobbad dessutom, för att jag var vegetarian, feminist och anarkist. Jag fortsatte glatt hålla föreläsningar på skolan om djurrätt och sådant ändå så de kvävde mig ju inte direkt.

VAD BLIR DU STRESSAD AV?

När det känns som att tiden bara flyger iväg och jag inte hinner få något gjort. När jag inte får vara ifred när jag behöver det. När jag inte lyckas med det jag vill lyckas med, med en gång. När jag känner men oh jag vill skapa något jag hinner ju ALDRIG skapa något! och så börjar jag panikskapa massa saker på en gång och så blir allt dåligt och jag är på dåligt humör från start vilket resulterar i panik och skrik och slängande av saker och att göra sönder allt det jag börjat med. Jag blir stressad av det mesta egentligen. Har så hög grundstress så det tippar så lätt över.

TRE SAKER DU ÄLSKAR:
1. Kan man kalla familj för sak? I sådana fall min familj.

2. Att vara inne i ett flow, vare sig det kommer till skrivande, målande, fixande eller städande. Att bara vilja fortsätta och ha fantastiska idéer komma bubblandes.

3. Champagne, eller bubbel i allmänhet då. Allt blir liksom lite bättre av bubbel!

 

HUR TROR DU ATT ANDRA UPPFATTAR DIG?

Som glad. Typ alltid glad och gladast i världen. Smått förvirrad. Självsäker. Söt, trevlig och med starka åsikter. Snäll säkert också, och rolig och rätt konstig ändå egentligen.

 

HUR UPPFATTAR DU DIG SJÄLV?

Som ledsen. Ledsnast i världen. Haha nä så sorgligt. Som glad också faktiskt. Glad OCH ledsen, båda de två x1000000. Och snäll, manisk ibland, ROLIG typ alltid.

 

EN SITUATION SOM DU TYCKER ÄR JOBBIG / PINSAM.

Umgås i grupp. Jag är ASDÅLIG på det, även om det är folk jag känner. Känner jag dem väl klarar jag fyra personer. Annars går jag alltid in i nåt konstigt värdinnemode. Som att det är mitt ansvar att alla trivs och mår bra. Säkert en skada från att ha varit klubbfixare samt pinupvärdinna på massa event. Har också svårt med mellanlägen så kan om jag kommer på mig själv med beteendet blir helt tyst istället. Pendlar mellan de två. Ni hör ju, värdelöst.

 

TRE OTIPPADE SAKER OM DIG.

1. Alltså det är nog rätt otippat att jag har blivit så intresserad av ansiktsvård och har avancerat från att bara använda mandelolja till allt till att nu rengöra i två steg, inkl micellärt vatten, exfoliera med en toner, använda serum och en avancerad ögonkräm och hudkräm. Samt göra ansiktsmask typ två gånger i veckan. (OBS! Sökte bara på ett märke jag gillar och fick upp denna bild som faktiskt innehåller produkter som jag har allihop:))

2. En annan otippad och märklig sak är att jag bodde kvar på Hönö, den lilla ön jag växte upp på och mestadels hatade samt hatade alla som bodde där, tills jag var 21 år. Var nog mest för att jag inte ville flytta från mamma och pappa.

3. De som inte känner mig väl vet heller inte att jag är extremt osocial och inte alls sådär social som alla fått för sig. Har alltid helst velat vara själv och bli lämnad ifred, nu vill jag dock vara med Carro också.

 

NÄR KÄNNER DU DIG SOM VACKRAST?

Kan komma lite då och då och har inget med sammanhanget att göra. Kan få syn på mig själv i spegeln och bara.. men damn! Det händer rätt ofta, oftast är det väl när jag är på glatt humör i allmänhet när jag tänker efter. Klädmässigt är det i ett vitt linne och med en vinröd bandana runt huvudet.

 

VAD SKRATTADE DU SENAST ÅT?

Alltså jag skrattar sjukt mycket. Jag asgarvar flera gånger om dagen. Mycket ofta åt när jag själv tycker att jag är rolig.

 

NÅGOT DU FUNDERAT MYCKET ÖVER

Allt.

TRE SAKER DU ÄR RÄDD FÖR.

1. Att de jag älskar skall dö. Har varit min värsta fobi sedan jag var liten.

2. Sprutor. Sist jag skulle ta ett blodprov (vilket jag vanligtvis vägrat hela mitt liv men nu var tvungen att göra) fick jag köpa emblaplåster på apoteket, höll på att få panikångest när hon på apoteket förklarade hur de funkade och fick be henne sluta prata om det, hade på plåstren i flera timmar innan blodprovet. Hela kroppen ville vägra gå in på vårdcentralen. Carro fick hålla upp ett skynke mellan mitt ansikte och armen så jag inte behövde se något samtidigt som hon och sköterskan pratade konstant med mig OCH jag tittade på roliga klipp på Youtube som jag laddat upp med. När det var över började jag gråta och höll på att då panikångest. Grät för att jag kände mig liksom äcklig son hade gått med på att göra något jag inte ville. Att ta blodprov alltså. Blodprov och sprutor är lika illa. Blir yr bara jag skriver om det.

3. Att livet bara skall gå utan att jag hinner göra och uppleva de saker jag vill göra och uppleva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *