Just SPA’ing and selflovin…

Ja här sitter jag och SPA’ar! Ansiktsmask på och vin i hand. Irish moor mud purifying black mask från Peter Thomas Roth, om någon funderade över vilken mask. Sjuk sak med denna masken är att den är så himla lätt att tvätta av. Ser ut att vara en mask som sitter fast forever men nein nein!

Som om detta inte vore nog har jag idag också blekt slingor! (Gråtskrattemojin, vart är du när jag behöver dig??) Alltså obs, har ej gått på någon salong och gjort detta utan hade en blekning hemma från när jag råkade köpa fel en gång, skulle köpa hårfärg men blev en blekning tydligen. Tänkte att nä nu borde jag sluta hårkrisa, har dessutom tagit ut mina extensions och håret visade sig vara över förväntan. Förutom färgen då. Kom på att jag hade blekningen och tre minuter senare höll jag på att blanda till den innan jag ens hann tänka tanken att det kanske är lite hybris att tro att jag kan bleka slingor helt plötsligt. Att det där “ljusa upp det lite runt ansiktet”, är något som bör sägas till frisörer inte till någon som blekt sönder sitt hår själv tidigare i livet. Men när jag sköljt ur allt så såg det faktiskt helt okej ut så det här blir säkert bra!

För övrigt så är Carro sjuk, kanske därför jag tar hand om mig själv lite extra. Mm för jag borde såklart ta hand om henne nu men nej. Jag är typiskt dålig på sånt här alltså. Hon skall ju vara frisk! Hon är min trygghet här i världen, den jag kan luta mig mot alltid och den som pysslar om MIG när jag är sjuk. Tappar fotfästet när hon är sjuk, har hon ont i huvudet får JAG ont i huvudet, alla sätt hon är sjuk på blir JAG sjuk på MED EN GÅNG. Så totalt osympatisk alltså haha. Försöker ta hand om och pyssla om men gör allt liksom fel i ren panik, som tex igår skulle jag köpa pizza, då borde jag såklart köpt en mild fin pizza med typ inget på men nej då köpte jag istället en pizza med TUSEN saker på, som Carro inte alls ville ha. Lilla stackarn. Idag när jag kom hem från jobbet hade jag inte gett upp pizzan som fanns kvar (typ all) och skulle därför värma upp den och ge till sjuklingen. Då värmde jag den i micron och den blev helt degig! Jag visste inte detta för jag använder ALDRIG micro utan värmer i ugnen, förutom JUST idag och då värmde jag pizza och den blev helt fail då. Oh suck.

Men men! Nu tar jag alltså hand om mig själv och det går mer lyckat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *