Ooops…

Oooops… Igår la jag in lite blogginlägg från gamla bloggen i denna och råkade då missa att ändra datum bakåt i tiden på ett. Så om någon hann se det så skall jag inte alls ha en plåtning med Jenhell snart vad som är planerat utan hade det i somras då.

Oooops 2. Alltså jag när jag väl fått mitt bokmanus utskrivet och sedan stått kvar efter arbetstid för att klippa till alla papper i det format jag vill ha dem. Så når mig infon att bokförlag nowadays vill ha manus via e-post! Haha oooh sån fail alltså. Och jag som oteknisk fick ju panik över hur detta skulle läggas upp eftersom det är många bilder med och så. TACK OCH LOV var Carros syster Jessica än en gång en klippa och hjälpte mig att göra en PDF av manuset <3

Edit! Ja tusen timmar efteråt är det ju extra kul att inse att jag har döpt en inlägg till Ooops… och så har jag lagt upp en bild när jag har smoothie runt munnen hahaha! Eller ja ÖVER i detta fall då, sjukt kul! Aja, jag är bara 37, inte konstigt att jag inte lärt mig äta ordentligt..

2 thoughts on “Ooops…

  1. Hoppas nån ger ut boken, jag vill gärna läsa den! Vad den nu handlar om, hehe, men förstår att du inte vill berätta det än. För övrigt, får en fråga vad du använder för mascara här? ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *